השחזת סכינים היא פעולה חשובה מאוד המשפיעה רבות על מהירות ואיכות העבודה, חשוב להקפיד על כך כדי לקבל את התוצאות המירביות מכל סכין וסכין.

תדירות השחזת סכינים נקבעת כמובן על פי תדירות השימוש, במסעדות וקייטרינג לרוב יש לבצע השחזת סכינים אחת ל3-4 חודשים, אנשים פרטיים יכולים לרוב להסתפק בהשחזת סכינים פעם בשנה.

כמו כן, חשוב לא לחתוך על קרש זכוכית אלא על קרש העשוי מעץ או פלסטיק כדי לשמר את חדות הסכין לאורך זמן.

בבווא סכינים מתמחים בהשחזת סכינים בבית המלאכה הנמצא במקום.
כמו כן, אנו משחיזים גם את שאר המוצרים, מספריים, צבתיות, סכיני שחיטה וכו.

צרו קשר עוד היום כדי לבצע השחזת סכינים ולהפיק את המיטב מן הסכינים שלכם.

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם