איכות בחיתוך

מרבית האנשים לא משתמשים בציוד הרב שיש להם במטבח ביום יום, או בציוד המתאים לפעולה שהם מבצעים. השימוש בסכין לעומת זאת, הוא יום יומי, אבל לא הרבה יודעים שהעבודה הסיזיפית שנעשית עם סכין גדולה, יכולה להיעשות עם סכין מקצועית גדולה במהירות כפולה ובהרבה יותר קלות.

השימוש הנפוץ ביותר הוא כמובן חיתוך של ירקות למטרה של בישול או עשיית סלט לארוחת ערב. אנשים שולפים את הסכין הקטנה ועובדים בצורה שנראית קצת פרימיטיבית לעומת השפים שאנחנו רואים בטלוויזיה. עם זאת, כאשר מכירים את סכיני השף המקצועיות ולומדים לעבוד איתן, אזי שאפשר לחסוך המון זמן ולעשות עבודה הרבה יותר טובה.

סכיני השף הן גדולות ומאיימות, ונראה כי אין בהן באמת צורך לעבודות קטנות. למרות זאת, ההפך הוא הנכון, סכיני השף מיועדות לחיתוך של כל דבר והן אפילו מתוכננות לעבודה מהירה. למרבית הסכינים הללו יש להב מעוקל שעוזר בביצוע התנועה הסיבובית. ככל שהתנועה הסיבובית מהירה יותר, והסכין חדה, אפשר לחתוך כל דבר במהירות כפולה.

לשמור על האצבעות

הסוד שבעבודה עם סכין שף מקצועית הוא פשוט השחזה ושמירה על האצבעות. כאשר משחיזים את הסכין אחת לתקופה, מקבלים כלי עבודה טוב ומקטינים את הסיכון לפציעה. סכין קהה יכולה לזוז בעת החיתוך וכך בדיוק נפצעים באצבעות. לא צריך להיות מקצוען כדי לקפל את האצבעות ולשמור עליהן מפני המגע של הלהב. קצת אימון ואפשר לשלב בין כל האלמנטים הללו ולשפר את יכולות החיתוך שלכם.

יש מגוון עצום של סכינים המתאימות לסוגים שונים של אוכל. סכין קצבים או סכין למריחה, סכין לצדפות וסכין לירקות, והכל בשלל צבעים וצורות ואפילו בהתאמה אישית. אך בכל מקרה, כדאי לבחור באיכות. סכין טובה ואיכותית מייעלת מאוד את העבודה במטבח.

זקוקים לסכין מקצועית וטובה שתשרת אתכם נאמנה בעבודה במטבח הביתי או בזה של המסעדה? חברת בווא, המתמחה במכירת מספריים וסכינים, היא הכתובת הנכונה לפנות אליה. לחברה מגוון של סכינים שף מקצועיות המתאימות לכל מטרה. לפרטים, התקשרו לטלפון שמספרו 02-5383636

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם