מטחנות בשר
מטחנת הבשר הראשונה הומצאה במאה התשע עשרה ובמשך השנים שוכללה והרחיבו מאד את אופן השימוש בה. היא יכולה לטחינה עדינה וערבוב של בשר חי, דגים, ירקות או כמעט כל סוג מזון. המטחנה החליפה את השימוש בסכין ומשמשת בעיקר לייצור בשר טחון.
מטחנות הבשר החשמליות שאנו מכירים כיום יכולות לעבד כמה קילוגרמים של בשר בקלות ובאחידות.
מה חשוב לדעת כאשר קונים מטחנת בשר?
אנו מספקים סכינים למכונות בשר וציוד מטבח איכותי ומגוון לטבחים מקצועיים וחובבים. אנחנו מאמינים בשירות ברמה הגבוהה ביותר ובמסירות ללא פשרות עבור לקוחותינו. כאשר אתם קונים מוצר בחברת בווא, אתם יכולים להיות בטוחים בכך שמוצר זה ילווה אתכם במשך שנים רבות. אתם מוזמנים לפנות אלינו לקבלת מידע ייעוץ ובחירת ציוד מטבח אשר יתאים לצרכים הספציפיים שלכם. נשמח אם תתקשרו אלינו לטלפון: 02-5383636 או צרו קשר כאן.
© כל הזכויות שמורות לBEVA - סכינים ושירותי השחזה | נבנה ע"י Adactive